Transpozijum IV, program

transp Ovdje možete pogledati program za Transpozijum IV. Ukoliko imate problema sa listanjem programa (strane se okreću isključivo klikom na strelicu), možete ga pogledati i na ovom linku.

Opširnije...

Priključi se organizaciji Četvrtog Montenegro Pride-a!

logo-pride-2016-02Inicijalni Odbor Montenegro Pride-a te poziva da daš svoj doprinos da četvrta Povorka ponosa koja se održava u Glavnom gradu Podgorici bude ove godine još snažnija, masovnija, zabavnija i da održava glas svih nas koji činimo zajednicu LGBTIQ osoba, prijatelja_ica, porodica i saveznika_ca.

Kao i prethodnih godina, u cilju uključivanja što većeg broja osoba iz naše zajednice u proces kreiranja Pride-a, a s ciljem da sama Povorka ponosa bude što inkluzivnija i da odražava raznolikost LGBTIQ zajednice, u toku su prijave za članstvo u Organizacionom odboru Prajda kao i timu koji će pripremati Nedjelju ponosa. Ukoliko želiš da budeš dio sjajnog tima kreativnih ljudi i daš doprinos četvrtom po redu Montenegro Prajdu, možeš se prijaviti do 25. septembra ove godine popunjavanjem prijavnog formulara koji možeš pronaći putem ovog linka.

Opširnije...